E.U. Exist

 

Asociația Atitudini și Alternative anuntă lansarea proiectului de tineret  „E.U. EXIST”, finanţat de Comisia Europeană prin intermediul programului Tineret în Acţiune – Acţiunea 1.2. – Iniţiative ale tinerilor.

Proiectul se desfasoară în perioada 3.12.2011-18.05.2012 în Regiunea București-Ilfov și are ca scop combaterea excluziunii sociale și a marginalizării tinerilor proveniți din centrele de plasament.

Tema proiectului este reprezentată de formarea unor competențe de viață în randul tinerilor din grupul țintă vizat și informarea acestora cu privire la oportunitățile pe care le au atat pe perioada instituționalizării, cat și după părăsirea centrelor.

Activitățile sunt proiectate pe 3 nivele,  atingand în acest fel cei 3 pasi importanți din viața oricarui tanar:

  1. Cine sunt eu?
  2. Ce vreau să devin?
  3. Cum pot incepe?

Beneficiarii direcţi ai acestui proiect sunt 12 tineri, cu varste între 16-17 ani, aflați în sistemul instituțional din regiunea Bucuresti-Ilfov,  ce vor fi formaţi într-o primă etapa la Bran în perioada 8-14 ianuarie 2011.

Înscrierea participanţilor pentru etapa I va avea loc în perioada 10-28.12..2011 pe adresa office@atitudini-on.ro sau prin depunerea documentelor la secretariatul fiecărui centru de care aparțin.

Informaţii suplimentare despre activităţile şi obiectivele acestei iniţiative pot fi obţinute de la coordonatorul proiectului, Cătălina Bădoiu, tel. 0730 920 390, e-mail catalina.badoiu@atitudini-on.ro.

Comments are closed

Sorry, but you cannot leave a comment for this post.

Finanţator

Acest proiect este finanţat prin programul “Tineret în acţiune”. El reflectă doar perspectiva echipei, iar Comisia Europeană nu poate fi făcută responsabilă pentru utilizarea informaţiilor, a strategiilor şi activităţilor desfăşurate.

Partener

D.G.A.S.P.C. Sector 5