EU Exist – final etapa 1

 

Asociatia „Atitudini si Alternative” a desfasurat  in perioada 08.01-14.01 2012 proiectul „E.U. Exist”, finantat de Comisia Europeana prin intermediul programului „Tineret in Actiune”-1.2-Initative ale tinerilor. Acest proiect a avut ca scop combaterea excluziunii scoiale si a marginalizarii tinerilor proveniti din centrele de plasament.

Tema proiectului a fost reprezentata de formarea unor competente de viata in randul tinerilor si informarea acestora cu privire la oportunitatile pe care le au atat pe perioada institutionalizarii, cat si dupa parasirea centrelor.

Activitatile au fost proiectate pe 4 etape importante de implementare:

  • Workshop: Cum comunic?;
  • Urmeaza-ti visul. Eu si viitoarea mea cariera de la vis la realitate;
  • Managementul timpului;
  • Leadership si managementul conflictelor.

Beneficiarii acestui proiect sunt 12 tineri cu varste cuprinse intre 16-17 ani, aflati in sistemul  institutional din regiunea Bucuresti-Ilfov, care au fost formati inprima etapa la Bran in perioada 8-14 ianuarie 2012.

Sesiunea a doua a acestui proiect se va desfasura la Bran in perioada 7-12.04.2012 si va avea la baza formarea in randul tinerilor din grupul tinta vizat a competentelor de scriere proiecte in contextul Tineret in Actiune.

Comments are closed

Sorry, but you cannot leave a comment for this post.

Finanţator

Acest proiect este finanţat prin programul “Tineret în acţiune”. El reflectă doar perspectiva echipei, iar Comisia Europeană nu poate fi făcută responsabilă pentru utilizarea informaţiilor, a strategiilor şi activităţilor desfăşurate.

Partener

D.G.A.S.P.C. Sector 5